Autorisert Regnskapsfører Elnesvågen

Har du lidenskap for regnskap og gode IT kunnskaper? Bli en del av vårt a+ team!

Accountor Elnesvågen | Data & Regnskap AS trenger flere dyktige medarbeidere, og i den anledning søker vi etter en Autorisert regnskapsfører med interesse for regnskap og kunnskap innen IT. Nyutdannede og den som ønsker å bli autorisert kan også søke!

Regnskapsbransjen er i stadig endringer med stort fokus på elektroniske løsninger og effektivisering. I Accountor trenger vi dyktige og initiativrike regnskapsførere med interesse for ERP-systemer, automatisering av dokumentflyt og andre nettbaserte løsninger, og som vil være med på laget for å utvikle oss videre. 

Hvem er du?

Som person er du forretningsorientert, du har et sterkt ønske om å prestere, og ser kontinuerlig etter forbedringer og mer effektive løsninger i dine kunders arbeidsprosesser. Du er handlekraftig og strukturert og du er en bidragsyter til et godt teamarbeid.    

  • Økonomiutdanning bachelor, med god faglig innsikt i områdene regnskap, skatt og avgift.
  • God IT-forståelse og lett for å forstå og ta i bruk ny teknologi.
  • Manglende formell utdanning kan kompenseres med relevant erfaring

Den rette kandidaten har god norsk muntlig og skriftlig framstillingsevne, er proaktiv og god på kommunikasjon med kunder og kolleger. Interesse for regnskap som fag, og forståelse for utvikling innen faget, er en selvfølge.

Hva vil du gjøre?

Løpende oppfølging av kundeoppdrag slik det er avtalt med kunden i oppdragsavtalen. Det kan være Regnskap fra A-Å (bokføring, avstemminger, dokumentasjon, rapportering til kunden og til det offentlige, betaling, lønn, årsoppgjør, lovpålagt kvalitetsarbeid for å nevne noe) eller det kan være mer controller funksjon der vi sikrer kvalitet og rapporterer. Vi ønsker å være fleksible i vår støtte til kundene, så arbeidet varierer etter behovet. Med mye endringer og forbedrede systemer, så er videreutvikling og maks utnyttelse av automatikk noe vi etterstreber.

Hva kan vi tilby deg?

Vi tilbyr en hektisk, variert og morsom hverdag, med faglige utfordringer og kontinuerlig utvikling. Fleksible arbeidstidsordninger. Redusert stilling kan diskuteres. Vi har ca 130 trivelige kunder med god spredning på bransje og størrelse. Vi har selvfølgelig konkurransedyktige betingelser og et godt arbeidsmiljø i trivelige lokaler. Vi er per nå fire medarbeidere ved vårt kontor i Elnesvågen og gjennom Accountor har vi et stort faglig og sosialt nettverk.

Søknadsfristen er 30/12, og søknader vurderes fortløpende.

Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte daglig leder Lars Drejer, telefon tlf 95999795 lars.drejer@accountor.no eller styreleder Liv Ellinor Drejer tlf 46654544 liv.ellinor.drejer@accountor.no

For søknad, se:https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=283122566

Vi i Accountor arbeider med mennesker – ikke bare med tall!