Fagarbeider – DK Ytre Romsdal

Vil du være med å sikre at barn kommer trygt frem til skolen, at ingen blir forsinket på vei til jobb og at varene vi trenger kommer frem dit de skal; om det så er en fin sommernatt eller det snør sidelengs en vinternatt? I Mesta har vi et felles mål, og det er å sørge for at folk kommer trygt fram, 24 timer i døgnet, i hele Norge.

Nå søker vi to nye kollegaer som kan hjelpe oss med å holde veiene kjørbare på DK 1504 Ytre Romsdal som omfatter fylkesveiene i kommunene Molde, Hustadvika, Gjemnes, Aukra og Averøy. Oppmøtested vil være: 

 • Gammelseterlia 19, 6422 Molde eller innenfor kontraktens arbeidsområde

  Hvorfor skal du jobbe i Mesta?

  Du vil bli viktig i arbeidet med å opprettholde infrastrukturen; et samfunnskritisk oppdrag. Siden oppgavene vi skal løse er forskjellige, trenger vi folk med ulik bakgrunn som ser løsninger på nye og spennende måter. For å få dette til er det også viktig for oss med samarbeid og godt arbeidsmiljø på tvers av avdelinger. Hos oss får du en trygg arbeidsplass med gode pensjons- og forsikringsordninger.

  Vi er opptatt av mangfold, likestilling, vi bryr oss ikke om hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Har du en annen bakgrunn enn mange andre, er det fint for oss. Kvalifiserte kandidater uansett alder, kjønn, kjønnsidentitet, seksuell orientering, religion, kjønnsuttrykk, funksjonsevne, etnisk bakgrunn og arbeids- og livserfaring oppfordres til å søke jobb hos oss.

  Det er slik vi hver dag får folk fram.

  Om jobben

  Som fagarbeider vil du ha varierte arbeidsdager og du vil ha arbeidsoppgaver som:

  • Brøyting med hjullaster
  • Gravemaskinkjøring
  • Kantslått med hjullaster
  • Diverse arbeidsoppgaver knyttet til drift og vedlikehold på vegnettet

  Hvem er du?
  For å holde Norge åpent vil det i perioder kreve ekstra innsats. Beredskapen vår er døgnkontinuerlig og du vil delta i vaktordning inklusiv beredskap. Det er viktig at du kan jobbe skift både natt og dag. Vi ser etter deg som ønsker å bidra til at folk kommer trygt frem ved å sørge for at veier og uteområder innehar et tilfredsstillende og forsvarlig nivå. Du har erfaring med arbeid på eller langs vei og evne til å ta selvstendige avgjørelser. For å lykkes og trives i denne stillingen er det viktig at du jobber nøyaktig, er strukturert og er flink til å dokumentere eget arbeid.  

  Følgende kompetanse og erfaring må være på plass:

  • Førerkort klasse B er et krav
  • Maskinførerbevis for M2 og M4 er et krav
  • Relevant fagbrev er ønskelig, men ikke et krav
  • Det er ønskelig med erfaring fra drift og anlegg
  • Grunnleggende datakompetanse for å håndtere arbeidsoppgaver på nettbrett
  • Gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig

  Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingene? 

  • Ta kontakt med prosjektleder Egil Ingvar Halås på tlf. 415 32 153 eller arbeidsleder Hans Erik Hamre på tlf 970 05 533

   For å søke laster du opp CV`en din og svarer på noe relevante spørsmål. Du skal ikke laste opp noe søknadsbrev. Søknadsfrist: 31.05.2024. Søknader vurderes fortløpende.