Ferdig utdannet sykepleier eller vernepleier til sommeren?

Hurra! Tenk at du snart er ferdig med bacheloren! Et nytt kapittel er i ferd med å starte, og du går en spennende tid i møte. Hva er vel da bedre enn å tre inn i en helt ny rolle, en helt ny jobb, på et arbeidssted du kan utvikle deg, få en bratt læringskurve, ha det gøy på jobb og samtidig få like god lønn som en godt erfaren sykepleier eller vernepleier?

Vi i Medvind Assistanse ønsker å komme i kontakt med nettopp deg som er tredjeårsstudent og ferdig med bacheloren hvert øyeblikk. I Hustadvika kommune har vi nemlig en helt unik stilling ledig hvor alt nevnt over er et faktum. Du har helt sikkert sett mange stillingsannonser med tittelen <<brukerstyrt personlig assistent>>. Men vet du hva det egentlig innebærer å jobbe som brukerstyrt assistent? BPA er et likestillingsverktøy for mennesker med ulike funksjonsvariasjoner. Dette kan jo bety så mangt, tenker du sikkert nå. Og ja, det er helt riktig, ingen BPA-jobb er lik. Faktisk er de veldig forskjellige. Og den jobben vi skal presentere for deg nå, den er det virkelig verdt å bite seg merke i. For alle klisjeer lagt til side; dette er oppriktig en meningsfull, lærerik, spennende og kul jobb — vi lover! Så ønsker du å kunne fylle CV-en med erfaring som er gull verdt å ta med seg, ja da fortsetter du å lese enda litt til!

Fordi; vi er på jakt etter deg med helsefaglig bakgrunn. Det kan være deg som er ferdig utdannet til sommeren, det kan være deg som har jobbet som sykepleier eller vernepleier noen er — eller kanskje er du helsefagarbeider? Uansett er du hjertelig velkommen til å søke. Vi jobber nemlig med å bygge opp et større team rundt en fantastisk herlig og aktiv seksåring som har behov for døgnkontinuerlig tilsyn, helst av to trygge og selvstendige voksenpersoner. Her vil du få mulighet til å være med på flere spennende og lærerike prosedyrer, medikamenthåndtering, du vil få ansvar på en helt annen måte enn du er vant til og du vil få en variert, trivelig og lærerik hverdag. Kanskje får du være med på turer, ferier, sykehusopphold også? Mulighetene er uendelige!

Så hvem er du? Jo, du er en ansvarsfull voksen som samtidig er leken, og du er ikke redd for å by på deg selv. Din primæroppgave vil tross alt være å sørge for at jenta får en meningsfull hverdag. Det vil med andre ord være store kontraster i arbeidshverdagen din, og du må være komfortabel med å bli med på skole, aktiviteter eller bare være hjemme — og samtidig ha et overblikk over jentas helse. Du har helst førerkort og har selvsagt plettfri vandel.

Til deg som fremdeles studerer har vi alltid behov for flere tilkallingsvikarer på ettermiddager, kvelder, helger og ferier. Så om dette virker interessant er det mulig med oppstart allerede nå, så er du godt kjent med både jenta og familien når du er ferdig utdannet. Her er mange muligheter, og du må ikke være redd for å ta kontakt med kontaktperson ved eventuelle spørsmål. Vi kan tilby rask oppstart, grundig opplæring og svært gode betingelser!

Merk søknaden din med <<6004>>