Lastebilsjåfør klasse CE

Vi søker en dyktig sjåfør til en variert sjåførjobb som krever førerkort klasse CE. Arbeidet består i utkjøring av ferdigprodukt, og transport av råvarer inn til fabrikk. Dette er derfor i hovedsak kjøring på dagsturer og lokalkjøring i vårt nærområde. Dette er jobben for deg som ønsker å kjøre bil, men som gjerne vil hjem hver dag!

Vi ser etter en person med høy arbeidsmoral, som tar godt vare på bilen og er serviceinnstilt mot våre kunder. Du har daglig ansvar for din egen bil, og etter opplæring laster og losser du egen bil med kran, truck eller hjullaster. Stillingen innebærer en del turer med levering av varer med kran direkte på byggeplass.

Som sjåfør hos oss vil du være en del av vårt salgsteam som har et tett samarbeid og dialog med våre andre ansatte. Opplæring vil bli gitt. Etter opplæring vil du i samarbeid med andre få ansvar for selv å planlegge og lesse eget lass på vårt lagerområde. Ordrer er registrert i bedriftens ordreprogram og du lærer å behandle ordrer på pc.

Ved denne stillingen er det også mulig ved ønsker og behov å få varierte dager med arbeid på lager med hjullaster og truckkjøring sammen med resten av teamet.

Søker må snakke og skrive norsk. Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Malvin Aas telefon: 95803303

Tiltredelse etter avtale eller snarest.

Besøk oss gjerne på vår hjemmeside for å se vårt store produktspekter. Vi produserer blant annet belegningsstein, bygningsblokk og Redi støttemur.