Engasjerte og kundevennlige drosjesjåfører

Molde Taxi og Eide Taxi søker etter nye sjåfører i Molde og Eide, som trives med å kjøre bil, treffe mennesker og yte det lille ekstra når det kommer til service og pålitelighet

Det vektlegges at våre sjåfører har god hygiene, og kunne se presentable ut, oppføre seg som voksne og vite hvordan man behandler mennesker.

Godt humør, positivitet, grundighet, punktlighet, ærlighet og stå-på-vilje er noe som verdsettes høyt.

Det stilles krav til fylte 20 år, førerkort klasse B i minimum 2 år, norsk statsborgerskap, fri vandel og generelt god helse. En sterk og frisk rygg er også greit å ha da det kan bli noen løft fra tid til annen. Du må kunne snakke og skrive flytende norsk, være serviceinnstilt og være løsningsorientert.

Vi kan tilby følgende stillinger til snarlig tiltredelse:

To fulltidsstilling som blir gående i vaktordning i Molde Taxi.

To deltidsstillinger som skal bemanne reservebil på Eide og/eller bilen i Molde Taxi. Denne stillingen vil kunne få ansvar for de oppgaver som følger fulltidsstillingen i fravær av hovedvakt. Det kan være litt mer varierende arbeidsmengde for denne stillingen, men stort sett er det daglige oppdrag, også til denne stillingen. Har du en fleksibel deltidsjobb, er du pensjonist eller er i en annen situasjon der du ikke trenger full jobb, er nok denne stillingen perfekt for deg.

Fire helgestillinger, derav 2 stillinger på Eide og 2 stillinger i Molde.

Stillingene kan være mulig å kombinere. Nødvendig kurs og opplæring vil bli gitt.

Merk søknaden med hvilken stilling du ønsker.