Ønsker du at arbeidshverdagen din skal innebære å gjøre noens hverdag så god som mulig? Da har vi jobben for deg!

Vi i Medvind Assistanse jobber nå med å sette samme et team med BPA-assistenter, som sammen skal jobbe for å gi tjenestemottaker en meningsfylt hverdag på hens premisser. Arbeidsstedet vil være på Hustad, primært i tjenestemottakers hjem.

BPA står for Brukerstyrt Personlig Assistent. Brukerstyrt personlig assistent er et likestillingsverktøy for mennesker med ulike funksjonsvariasjoner. Det innebærer at vedkommende som har assistansebehov skal kunne ta styring over sitt eget liv, og hvordan hen vil forme sin hverdag. Målet med BPA er at alle skal kunne leve et likestilt liv uavhengig av assistansebehov. Syntes du alle burde få sjansen til å leve det livet de ønsker? Da syntes vi du burde lese videre på hva akkurat denne jobben innebærer.

Arbeidsoppgaver

Din arbeidshverdag vil bestå av å tilrettelegge for trygg rammer i hverdagen for tjenestemottaker. Opprettholde tjenestemottaker sine daglige rutiner. Bistå med alt fra matlaging, holde orden i hjemmet og bistå i avtaler. Personlig hygiene må påberegnes som en del av stillingen. Enkel dokumentasjon kan også forekomme.

Kvalifikasjoner

– Det stilles ingen krav til formell utdannelse, men det er fordel med erfaring fra helse
– Du må være over 18 år
– Førerkort klasse B, og disponere egen bil
– På bakgrunn av stillingens natur oppfordres kvinner til å søke.

Personlige egenskaper
– Positiv, fleksibel og tilpasningsdyktig
– Strukturert
– Løsningsorientert og lærevillig
– Ikke være redd for å ta initiativ
– Rolig person som ser menneske, ikke utfordringer
– Kan jobbe både selvstendig, og i team.

Vi tilbyr

– Fast kontaktperson i Medvind Assistanse
– Faglig utvikling via blant annet diverse kurs
– Konkurransedyktig betingelser
– Turnus ordning

Vi har både store og små stillinger ledig, både fast og tilkalling. Det er blant annet gode muligheter for en deltidsjobb ved siden av studier, eller vedsiden av en annen jobb. Høres dette ut som noe for deg? Da oppfordrer vi til å sende en søknad! Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.