På jakt etter ny jobb? Kanskje vi har stillingen for nettopp DEG?

Medvind Assistanse er i vekst og trenger flere gode BPA-assistenter til våre eksisterende og nye kunder. Vi søker til både små og store stillinger – fast og tilkalling. Vi har nå ledige stillinger både på Vatne, Ellingsøy, Ålesund Hustadvika og Sjøholt!

Er du ufaglært, men ønsker å jobbe med mennesker? Søk da vel! Du får all opplæring ved oppstart, og det er ingen formelle utdanningskrav for å jobbe som BPA. Vi har dog også ledige stillinger for deg med helsefaglig eller pedagogisk bakgrunn – være seg vernepleier, barnevernspedagog, barnehagelærer, helsefagarbeider eller barne- og ungdomsarbeider.

Vi er på jakt etter deg som ønsker å gjøre en forskjell for et medmenenske. Du er empatisk, en god samarbeidspartner, har godt humør, høy arbeidsmoral, er trygg og selvstendig og har plettfri vandel. Det er en fordel om du kan jobbe turnus og er fleksibel. Vi har gode muligheter for deg som student om du er på jakt etter noe ved siden av studiene.

Vi har flere spennende ledige stillinger, så ønsker du å jobbe med barn, voksne, ungdommer – eller er åpen for det meste? Ta kontakt med oss, da vel, så kanskje vi har jobben til akkurat deg . Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, rask oppstart, god opplæring og fast kontaktperson i Medvind Assistanse.

Ta kontakt på mail eller telefon for en helt uforpliktende samtale, så kanskje vi har noe spennende å tilby nettopp deg!