Lastebilsjåfør klasse CE

Vi søker sjåfør til en variert sjåførjobb som krever førerkort klasse CE. Arbeidet består i utkjøring av ferdigprodukt, og transport av råvarer inn til fabrikk. Dette er i hovedsak kjøring på dagsturer og lokalkjøring i vårt nærområde. Dette er jobben for deg som ønsker å kjøre bil, men som gjerne vil hjem hver dag!

Vi ser etter en person som tar godt vare på bilen og er serviceinnstilt mot våre kunder. Du har daglig ansvar for din egen bil, og etter opplæring laster og losser du egen bil med kran, truck eller hjullaster. Stillingen innebærer en del turer med levering av varer med kran direkte på byggeplass.

Som sjåfør hos oss vil du være en del av vårt salgsteam som har et tett samarbeid og dialog med våre andre ansatte. Opplæring vil bli gitt. Etter opplæring vil du i samarbeid med andre få ansvar for selv å planlegge og lesse eget lass på vårt lagerområde. Ordrer er registrert i bedriftens ordreprogram og du lærer å behandle dine ordrer.

Når det ikke er oppdrag for kjøring med lastebil, deltar du med arbeid på vårt lager med hjullaster og truck, evt vedlikehold eller lett produksjon.

I vintersesongen har bedriften engasjement med vintervedlikehold, brøyting og strøing i Molde.

Vårt mål er at sammen blir vi sterke, og at alle jobber mot felles mål om å levere kvalitetsvarer til våre kunder.

Søker må snakke og skrive norsk. Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Malvin Aas telefon: 95803303

Tiltredelse etter avtale eller snarest.

Besøk oss gjerne på vår hjemmeside for å bli bedre kjent med oss. Vi produserer blant annet belegningsstein, bygningsblokk og Redi støttemur.