Til butikken på Vevang søker vi en engasjert og motivert kremmer som ønsker å bidra i lokalsamfunnet

VI SØKER FRANCHISETAKER TIL COOP VEVANG

Coop Marked Vevang planlegges omprofilert til Matkroken i løpet av 2024 i et samarbeid mellom Coop Nordvest og Norsk Butikkdrift AS. 

Vevang er ei bygd i Hustadvika kommune, mellom Kristiansund og Molde, i Møre og Romsdal. Butikken ligger ved Atlanterhavsveien, bare et steinkast fra Atlanterhavsbrua, betegnet som verdens vakreste bilreise og en av de 10 mest besøkte attraksjonene i Norge med ca. 320 000 passeringer årlig i sommermånedene mai-august. Vi mener butikken har et stort potensiale for rette driver/drivere.

Ansvarsoppgaver
Franchisetaker være eier av butikken, men samtidig ha et godt driftsapparat med Norsk Butikkdrift i ryggen.

Vår nye franchisetaker er en engasjert og resultatorientert leder som liker høyt tempo, det å jobbe aktivt i team og skape en vinnerkultur sammen med sine medarbeidere.
Som franchisetaker og butikkleder vil du inspirere og utvikle ansatte for å skape en vinnerkultur og oppnå butikkens målsetninger. Du vil være ansvarlig for den daglige driften, personal, konseptetterlevelse, bemanningsplanlegging og sikre lønnsomhet.

Franchisetaker vil ha en nøkkelrolle i lokalsamfunnet. VI-følelsen står sterkt og vi ønsker å være en attraktiv og positiv samarbeidspartner og sponsor for lag og organisasjoner i området.

Er du nysgjerrig på hvordan det er å drive en franchisebutikk hos oss? Les om Elisabeth og teamet hennes her: Derfor ble Elisabeth franchisetaker: – Bygda trenger butikker

Vi tror at den vi ser etter har noen av følgende egenskaper og erfaringer:

  • Gode lederegenskaper med evnen til å motivere og utvikle medarbeiderne
  • Erfaring fra ledelse innen varehandel er en fordel, men like viktig er engasjement og ønske om å drive egen bedrift.
  • God forretningsforståelse 
  • Kundeorientert med evne til å bygge nettverk og skape gode relasjoner
  • Konseptforståelse og gjennomføringsevne

Som leder er du opptatt av å ta initiativ og skape engasjement, du involverer og delegerer ansvar og synliggjør utviklingsmuligheter slik at dine medarbeidere føler eierskap og lojalitet. Du ønsker å bidra til en positiv oppfatning av Coop som verdiskaper og samfunnsaktør i butikkens nærmiljø. Hjertet ditt slår litt ekstra for lokalmiljøet og turistnæringen.

Hos oss i Norsk Butikkdrift får du:

  • God onboarding og opplæring, og oppfølging av daglig drift. 
  • Du vil få Norsk Butikkdrift i ryggen, både når det kommer til det rent formelle kontraktsmessig og økonomiske rammer, og en nedbetalingsmulighet gjennom driften. 
  • Variert hverdag der ingen dag er lik, du vil få stor grad frihet til å styre egen butikk og store muligheter til å påvirke butikkens resultat.
  • Godt innarbeidet konsept. Vi kan tilby et godt innarbeidet franchisekonsept, verktøy som sikrer optimal drift og lønnsomhet for alle parter. Du får et godt støtteapparat i Norsk Butikkdrift AS, og du vil få all opplæring du måtte behøve for å føle deg trygg i rollen. Du vil også ta del i et stort kollegialt nettverk av andre franchisetakere, og nåværende ansatte gis mulighet til å bli med over til Matkroken.

Har du en drøm om å drive for deg selv? 

Søknadsfrist: 18. august 
Søk stillingen via Finn.no eller fremogruppen.no

Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker ønsker mer informasjon:
Norsk Butikkdrift kan kontaktes ved franchisesjef, Peter Wallmann, tlf. 913 64 358 e-post: peter.wallman@coop.no.

Vi har valgt Fremogruppen som samarbeidspartner for rekruttering av våre franchisetakere og Fremo kan kontaktes ved partner Jorunn Løseth, tlf. 907 90 311 eller e-post: jorunn@fremogruppen.no.

Alle henvendelser til Fremogruppen behandles konfidensielt, også ovenfor Norsk Butikkdrift om ønskelig i innledende fase.

Les gjerne mer om Norsk Butikkdrift og franchise på vår hjemmeside: Informasjon om Norsk Butikkdrift og franchise